Over Patinadriaan

Wie is Patinadriaan?

Mijn naam is Jan Quinten Oskam. Al als klein kind had ik interesse in het poetsen van schoenen. Patinadriaan is begin 2015 ontstaan uit de liefde voor het schoenenambacht. Destijds ben ik langzaamaan begonnen, maar dit initiatief heeft zich steeds verder ontwikkeld. Inmiddels heeft Patinadriaan al veel schoenen gepatineerd. Het jonge intitiatief met een focus op schoenenpoetsen heeft zich sindsdien verder ontwikkeld tot het patineren en het betere poetswerk als de spitshine.

In 2020 stond ik in de finale van het Nederlands Kampioenschap Schoenenpoetsen dat door The Shoecare Shop en Shoegazing werd georganiseerd tijdens The Amsterdam Super Trunk Show. Dat was een mooie beloning!

Wat doet Patinadriaan?

Patinadriaan levert veel diensten met betrekking tot schoenen. Denk aan het patineren van schoenen, het poetsen van schoenen en het aanbrengen van een spit shine. Patinadriaan werkt uitsluitend met de kwalitatieve producten van Saphir Medaille d’Or. 

Hoe werkt Patinadriaan?

Indien u interesse hebt in Patinadriaan, kunt u dat laten merken door middel van het contactformulier. Patinadriaan neemt dan zo snel mogelijk contact met u op! In de meeste gevallen worden de schoenen opgestuurd. Brengen/halen in de regio Zeist is ook een optie. Afhankelijk van de dienst zal na enkele dagen/weken het paar schoenen teruggestuurd worden.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star