Tarieven

Patinadriaan levert de volgende diensten:

Verzenden of brengen/halen regio Zeist. Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

  • Patineren: €80,- (3-4 weken)

Het patineren van schoenen is een intensief proces. Eerst worden de schoenen van hun oude kleur ontdaan en ontvet met aceton. Na een aantal dagen te hebben uitgedampt, kunnen we beginnen met het opbouwen van de nieuwe kleur. Tussen de verschillende laagjes door moeten de schoenen ook weer goed uitdampen. Als uiteindelijk de gewenste kleur bereikt is, kan deze weer mooi opgepoetst worden.

  • Poetsbeurt all-in: €30,- (4-6 dagen)

Bij deze poetsbeurt maken we eerst de schoenen goed schoon met Saphir Reno’mat. Hierna volgt de voeding van het leer met de Renovateur. De kleur van de schoenen wordt weer herstelt met enkele laagjes Pommadier, waarna de schoen weer glimmend wordt gemaakt met een laagje bijenwas.

  • Opknapbeurt suède schoenen: €50,- (10-12 dagen)

Zitten uw suède schoenen vol met vlekken en zien ze een beetje dof? Patinadriaan behandelt uw schoenen om de schoenen weer als nieuw te maken. Na het schoonmaken worden de schoenen weer op kleur gebracht en aansluitend met een beschermende spray weer klaar gemaakt om naar buiten te gaan.

  • Spitshine: €15,- (1 week)

Wilt u een mooie glans op uw schoenen, maar heeft u geen tijd om het zelf te doen? Patinadriaan zet een mooie glans op uw schoenen! Let op: alleen in combinatie met een poetsbeurt all-in.

  • Reparaties

Patinadriaan werkt samen met Luxa Schoenservice in Utrecht. Bij deze vakkundige schoenmaker zijn allerhande reparaties mogelijk. Van enkel nieuwe hakken tot de gehele revisie van het onderwerk. Neem voor de mogelijkheden contact op!

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star